Loistavat ilmeet muistetaan.

Olemme vuosikymmenien kokemuksen myötä huomanneet, että yrityksen hyvä ilme vetää asiakkaita puoleensa. Teemme näyttäviä valomainoksia lukuisille eri yrityksille ja yhteistyökumppaneillemme. Vahva kokemuksemme yhdessä viimeisimmän teknologian kanssa varmistaa huippulaatuisen ja energiaystävällisen tuotteen. Tutustu näkyviin ja pimeässä loistaviin ilmeisiin ja kysy lisää.

Pienikin pylon voi sisältää paljon informaatiota.

Tien päällä kulkeville tuttu ABC-ketju on S-ryhmän ketju, joka tarjoaa monipuolisen palveluverkoston matkan varrella. NoveLux valmisti uuden mainospylonin vanhan, auringossa haalistuneen tilalle.

Pyloni on enemmän kuin vain kyltti tien varressa. Aseman sekä polttoaineiden hintojen näkyvyys parani, kun loisteputkin valaistu laite vaihdettiin energiatehokkaaseen led-versioon. Samalla tuetaan energian kulutuksen alentamista.

ABC
Ahlsell

Tukkukauppiaan valomainos näkyy joka suuntaan.

Kansainvälinen Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen. Ahlsell tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, sähkö-, teollisuus- sekä kylmätuotteita ja palveluita. Suomessa toimipaikkoja on 34. 

NoveLux valmisti Ahlsellille akryylikirjainvalomainoksia. Kohdekohtaisesti mitoitetut ja asennetut valomainokset ovat eteen ja sivuille valaisevia ja näkyvät selkeästi kauemmaksikin. 

Sykettä nostattavaa valomainontaa.

SYKE Training Center ei ole perinteinen kuntokeskus, vaan pikemminkin harjoitusalusta eri tasoisille liikkujille. Lappeenrantalainen kuntosalitoimija tarjoaa parhaat mahdolliset välineet ja olosuhteet treenaamiseen.

Jos sykkeet nousevat korkealle tällä kuntosalilla, niin tekevät myös valomainoksen kirjaimet. SYKE Training Center ei jättänyt näkyvyyttä sattuman varaan – näyttävän ulkovalomainoksen kirjainkorkeus on jopa kolme metriä.

Syke
Reaktor

Valomainokset ajoissa paikalleen. 

Suomalainen IT-asiantuntijapalveluita, ohjelmistokehitystä ja digitaalista design-työtä tarjoava yritys on järjestänyt muun muassa koodauksen maailmanmestaruuskilpailut ja on laukaisemassa vuoden 2017 aikana avaruuteen Suomen ensimmäisen kaupallisen satelliitin. 
 
NoveLux on toteuttanut uniikkeja valomainoksia ja printtituotteita Reaktorin tarpeisiin. Reaktor on ollut tyytyväinen palveluun – kaikki tilatut tuotteet on aina saatu ajoissa tapahtumiin.

Kaksipuoleinen ellipsi näkyy pitkälle.

Loviisalainen DISAS valmistaa herkullisia mäti- ja kalatuotteita, joilla saa luksusta niin arkeen kuin juhlaan. Valikoima on laaja, ja laadukkaat tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksen omassa tuotantolaitoksessa.

Uuden valomainoksen koko on 5,3 x 8 metriä. Haastavaan ellipsin muotoon valmistettu valomainos on asennettu rakennuttajan hankkimaan jopa 18 metriä korkeaan mastoon. Maahan on upotettu 63 000 tonnin painoinen betoniantura.

Disas
Centre

Liike-elämän valaistu sydän Lappeenrannassa.

Liikekeskus Centre sijaitsee Lappeenrannan ydinkeskustassa kaupungintalon, kauppakeskusten ja palveluiden lähellä. Liikekeskus tarjoaa modernit myymälä- ja toimistotilat viidessä kerroksessa vilkkaasta kivijalasta ainutlaatuisiin panoraamanäkymiin.

NoveLux suunnitteli mainostoimiston kanssa kauppakeskuksen valomainokset. Tyylikkäät mainokset vangitsevat kadulla kulkevien katseen. Liikekeskuksen lisäksi NoveLux toimitti valomainoksia myös vuokralaisille.

Moderni valomainos viestii palvelun nopeudesta.

Tunnin Kuva tarjoaa yhtä lailla passikuvat, sähköiset passikuvat ja valokuvatulosteet kuin canvastaulut, kuvakirjat tai sisustuskuvat. Palvelu on nopeaa – digikuvat saa mukaan heti tai tunnin sisällä. 
 
Vantaan Jumbossa sijaitseva liike muutti uuteen liiketilaan kauppakeskuksen sisällä. Samassa yhteydessä päivitettiin valomainokset nykyaikaan. Yrityksen nimestä tehty, hyvin erottuva valomainos kertoo kauppakeskuksen asiakkaille nopeasti mistä on kyse.

Tunnin kuva

Uusi ja vanha yhdistyvät saumattomasti.

Kahdeksan vuotta sitten aivan Haminan ytimessä sijanneessa funkisrakennuksessa lopetettiin koulutoiminta. Monien vaiheiden jälkeen paikalle avattiin uusi Haminan Linnoituksen uimahalli, josta osa sijaitsee vanhassa, osa uudisrakennuksessa.

Uimahallin sisäänkäynti on vanhalla puolella, Museoviraston suojelemassa rakennuksessa. NoveLux toteutti valomainoksen tarkalleen arkkitehdin suunnitteleman opasteen mukaan, vanhan rakennuksen tyyliä kunnioittaen.

Uimahalli

Millaisia valomainostarpeita teillä on?