Loistava mainos muistetaan.

Valon pilkahduksia toiveiden mukaan.

Valomainoksen valmistukseen liittyy useita eri tuotantovaiheita. Laadukas tuote edellyttää aina huolellista suunnittelua. Halutessasi voit jättää visuaalisen ilmeen ideoinnin ja valomainoksen toteutuksen kokonaan meidän huoleksemme. Toteutamme kaiken osien valmistuksesta aina kokoonpanoon asti – hallitsemme niin suunnittelun, leikkauksen, levytyöt ja pintakäsittelyn kuin teippauksen ja kokoonpanon. Huolehdimme koko projektista. Herätämme valomainoksen eloon, juuri niin kuin on sovittu.

KSS Energia Loistoa vuosikymmenten kokemuksella.

Moderni LED-valomainos on energiatehokas vaihtoehto, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia mainostaa tuotteita ja lisätä yrityksen näkyvyyttä. NoveLux toteuttaa valomainokset omana tuotantonaan aina suunnittelusta eri kokoonpanovaiheiden kautta viimeistelyyn saakka. Valmistamme lukuisia erimuotoisia valomainoksia – lähes kaikki ideat on mahdollista toteuttaa käytännössä. Kun harkitset valomainosta, ota yhteyttä

Irtokirjain valomainokset Yksilöityjä, käsintehtyjä irtokirjaimia.

Irtokirjaimista koostetut valomainokset ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun yrityksen tai toimipisteen nimelle halutaan selkeää näkyvyyttä rakennuksen julkisivussa. Korkeatasoiset irtokirjaimemme sopivat yhtä lailla sisä- kuin ulkokäyttöön. Kotimaisena käsityönä valmistetuissa valomainoksissamme jokainen kirjain on erikseen ammattitaidolla valmistettu. Toteutamme liikemerkit ja logot joko akryylipintaisina, pintaputkisina, taustavalaistuina tai näiden yhdistelminä. 

Kotelovalomainokset Energiatehokkaat kotelot ja kuutiot.

Valmistamme kotelo- tai kuutiovalomainokset räätälöidysti juuri niin kuin on sovittu. Toteutamme mainokset energiatehokkailla ja käyttöiältään pitkäkestoisilla LED-valoilla. LED-moduulit valitaan mainoksen muodon ja mittojen mukaan. Kotelovalomainos on sisältä valaistu, yleensä suorakaiteen muotoinen ja valoltaan valkoinen mainoskyltti. Kuutiovalomainos puolestaan sopii vaikkapa rakennuksen katolle – kun kaikissa sivussa on sama teksti-, logo- tai kuvasisältö, mainos näkyy joka suunnasta yhtä hyvin. 

Näyttävä mainoskyltti Näyttävät mainoskyltit sisälle ja ulos.

Valmistamme mieleisesi kyltit avaimet käteen -periaatteella. Kerro meille ideasi ja tarpeesi, niin toteutamme sinulle toiveidesi mukaisen, huomiota herättävän mainostaulun. Teemme myös omalla tekstilläsi varustettuja mainoskylttejä, jossa voi olla esimerkiksi yrityksen nimi, logo tai jokin muu haluamasi teksti – kylttien teossa vain mielikuvitus on rajana. Tuotteemme ovat aina laadukkaita ja pitkäikäisiä. 

Millaisia valomainostarpeita teillä on?